Havskampen 2013 – ingen ska lämnas utanför!


image

I går blev det klart att jag kommer att få delta i Havskampen. Tillsammans med 7 andra sociala medienördar kommer jag under fyra dygn i augusti göra mitt allra bästa för att uppmärksamma utanförskap och samla in en massa pengar till Ung cancer. Samtidigt är vi uppdelade på två lag som seglar på två båtar och tävlar mot varandra om vem som kan samla in mest pengar. 

Vill du vara med i mitt lag?

Som den tävlingsmänniska jag är vill jag naturligtvis få med mig de bästa lagkamraterna på min båt #easthk13. Så känner du dig sugen på några dagar på sjön tillsammans med trevliga likasinnade sociala medienördar, och både har vinnarglöden och samtidigt vill kämpa för ett gott ändamål? Då kanske just du ska bli min lagkamrat!

Fram tills båtarna lättar ankar den 10 augusti kommer det att vara ett antal utmaningar där du har chansen att ta hem en plats på båtarna. Totalt ska vi alltså att bli 4 personer i varje lag. Här berättar Mats Adamczak om nästa utmaning. 

Stöd mitt lag och Havskampen!

Kanske vill du hellre hjälpa oss att nå vårt mål – att samla in 1 miljon kronor till Ung cancer – från land? Från och med den 15 juli kommer du kunna börja stödja ditt favoritlag. För att hjälpa mitt lag ta hem segern är det bara att märka betalningen med #easthk13 på inbetalningen, men mer information ska komma snart på www.havskampen.se

I den här filmen berätta Jonas Almeling, initiativtagare till Havskampen 2013, mer om hur du kan stödja Havskampen.

Ett annat sätt att stödja Havskampen är att skicka iväg din Social Media Manager på båten som min arbetsgivare Hitta.se gör. Det är ett utmärkt sätt att visa upp en duktig medarbetare och samtidigt figurera i ett positivt sammanhang 🙂 Det skulle vara kul att få se fler företag släppa ut sina medarbetare på vågorna!

Vad är Havskampen?

Den 10:e augusti lättar två båtar ankare från en avfärdsort på östkusten och en från västkusten. Under fem dagar kommer lagen #easthk13 och #westhk13 att tävla om vilka som kan dra in mest pengar till Ung Cancer och skapa uppmärksamhet på lösningar för utanförskap i vårt samhälle. Utöver lagen så kommer sponsorer, partners, ambassadörer och gäster att få följa med på båtarna.

Inspirerade av Musikhjälpen får alla delta i Havskampen. Det kommer att sändas live webbtv från båtarna och hamnarna, och alla som vill har möjlighet att starta egna insamlingar, bidra med både små och stora gåvor samt skänka varor eller tjänster som säljs till förmån för Ung Cancer.

Om du vill kan du möta upp mig och min båt där vi stannar till. Vi kommer genomföra aktiviteter, lekar, tävlingar och det utlovas till och med överraskningar. Färden avslutas i Karlshamn den 14:e augusti där båtarna möts och där det blir samtal med företag och organisationer om lösningar på utanförskapsfrågor och ett stort evenemang för hela familjen.

Båten #easthk13 lägger till här:

  • 10 augusti: Seglar från Mariehamn
  • 11 augusti: Nynäshamn
  • 13 augusti: Kalmar
  • 14: Karlshamn, där båtarna möts. 

Bildcred till Havskampen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *