Adjö Springtime


I nästan fem år har Springtime varit min arbetsplats. Jag har gått till jobbet varje morgon och vetat att jag kommer att ha en bra dag. Jag gillar mitt jobb – det är roligt, omväxlande och lärorikt.

Jag har lärt mig oerhört mycket under den här tiden på Springtime och jag är väldigt tacksam över de här åren. Jag har lärt mig vad det innebär att vara konsult, jag har fått chansen att fördjupa mina kunskaper inom det digitala och jag har haft förmånen att lära mig enormt mycket genom att jobba tillsammans med många kreativa kommunikationsproffs. Jag har dessutom fått vänner för livet här på byrån och jag kommer alltid att komma ihåg den här tiden som en rolig period i livet.

Med det sagt är det ändå dags för mig att gå vidare.. Jag behöver göra något annat nu. Jobba lite närmare kunder och varumärken, jobba längre i processen och ta projekten i mål, hjälpa till att bygga. Det är då jag är som bäst!

På måndag börjar jag resan med min eget företag och kommer att arbeta som jag gjort för Springtime, det vill säga att jag kommer fortsätta hjälpa företag, organisationer och personer med digital kommunikation och PR. Tanken är att jag ska jobba närmare med färre kunder.

Så idag tar jag farväl av Springtime med orden – It’s not you, it’s me. Hoppas vi fortfarande kan vara vänner <3

PS. Springtime har inget ansvar för min oförmåga att göra fotocollage. 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *