Smart PR


Under 2019 lanserar jag tillsammans med en medförfattare Smart PR-serien. En bokserie om PR för målgrupper som har stort behov av PR men som kanske inte har så stora resurser till att jobba med det. 

Om Smart PR 

SMART PR för författare, SMART PR för startups och SMART PR för giggare och konsulter är böcker för dig som vill hitta ett sätt att kommunicera din verksamhet, budskap och varumärke till dina målgrupper på ett framgångsrikt sätt.

Att skapa synlighet för dig och din verksamhet är nödvändigt för att lyckas. Ju högre mål du har på försäljning, desto mer synlighet behöver du. Kommunikationsbruset har aldrig varit större än nu och då gäller det att jobba strukturerat för att nå ut.

Böckernas titel, SMART PR, syftar på den vedertagna SMART-modellen som är ett sätt att sätta relevanta mål. Tydliga mål behövs för att jobba effektivt, för att jobba åt rätt håll och för att hålla en röd tråd i kommunikationen.

I böckerna får du handfasta tips, råd och verktyg för hur du jobbar framgångsrikt med PR och i egna kanaler. Boken fokuserar på PR eftersom det är ett kostnadseffektivt och trovärdigt sätt att nå ut till en bred publik. Eftersom synligheten i egna kanaler kan generera PR tar boken också upp hur man på bästa sätt kommunicerar och planerar sin kommunikation i egna kanaler.

Köp böckerna här!