Nu lanserar vi Kejsarsnittsguiden


Idag lanserade äntligen Kejsarsnittsguiden i AppStore som jag är medgrundare till.

Lite mer om Kejsarsnittsguiden

Appen Kejsarsnittsguiden svarar på de frågor som vi grundare själva hade inför och efter våra kejsarsnitt, samt de vanligaste googlade frågorna om kejsarsnitt.

Appen består av fyra delar: Fakta, Återhämtning, Träning och Podcast. 

Träningsdelen består av videos med träningsövningar som är anpassade för olika tidpunkter, både under graviditeten och efter ett kejsarsnitt. Den här delen personanpassas om användarna angett operationsdatum i appen.

Kejsarsnittsguidens podcast finns i appen, men kan även lyssnas på i bland annat iTunes. Här intervjuar jag olika experter inom kejsarsnitt för att djupdyka inom olika ämnen samt träffar både kända och mindre kända personer som genomgått kejsarsnitt.

Om oss grundare

Grundarna av Kejsarsnittsguiden har själva gjort kejsarsnitt av olika anledningar, men som alla upplevde en brist på information både innan och efter deras operationer. Tillsammans har vi tagit fram en tjänst som vi själva hade velat haft. Kejsarsnittsguiden tillgängliggör och samlar information och kunskap om kejsarsnitt för de som ska, funderar på eller har gjort operationen.

Ladda ner appen idag vetja!

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *