Jag är nominerad i PR Influencer Awards igen!


Igår blev nomineringarna till årets Spinngala offentliga och för fjärde året i rad är jag med och tävlar om att bli årets PR Influencer – ett pris som Cision delar ut.

Så här säger Cision själva om utmärkelsen:

” Utmärkelsen kommer att delas ut på Spinngalan den 23 november och ges till den person inom PR och kommunikation som under året haft störst inflytande i digitala medier. Antal följare och prenumeranter är inte allt och därför har vi i år riktat fokus på vilket engagemang man skapar, dels digitalt i sociala kanaler men även digilogt där digital närvaro kombineras med analoga aktiviteter så som talartillfällen. 

 

Nomineringarna tas fram med hjälp av Cisions egen rankningsmetod över inflytande i digitala nyhetsmedier och sociala medier. Arbetet med att utse de nominerade börjar tidigt under hösten genom att Cisions researchteam tar fram en lista över inflytelserika personer inom PR och kommunikation. De utgår då ifrån en mängd parametrar så som antal följare i sociala medier till spridning av innehåll och webbartiklar. Varje parameter viktas sedan noggrant och möjliggör en sortering för att få fram de personer som under året haft störst inflytande.”

Det är rätt många tunga namn på listan så jag är nöjd bara över att vara nominerad 🙂

Tillägg: Jag svarar på några korta frågor om nomineringen på Springtimesblogg.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *